Home
Het is alweer bijna zover: DE PLAY-OFF FINALES!
De finales vinden plaats op zaterdag 18 april 2015 in Sporthal de Triangel in Lent. De wedstrijd van de dames zal om 13:00 uur van start gaan, de heren beginnen om 16:00 uur aan hun wedstrijd.

Er is nog maar één finalist bekend: bij de dames zal UC Face Off 1 de strijd om het Nederlands Kampioenschap aangaan. Hun tegenstander wordt de winnaar van de laatste play-off wedstrijd tussen de Sonics en UFC Utrecht 1. Bij de heren ligt de strijd om finaleplaatsen nog volledig open. Net als de dames zullen zij op 11 april a.s. de laatste play-off wedstrijden spelen. UC Face Off 1 speelt tegen Sonics 1 om de eerste finaleplaats, terwijl FB Agents met UFC Utrecht 1 uit maakt wie de tweede finalist wordt.

Hulp gezocht!
Je steentje bijdragen? De NeFUB is nog op zoek naar hulpvaardige floorballfans die de wedstrijdtafels willen bemannen. Ook zijn wij benieuwd welke muziekliefhebber tijdens deze wedstrijden plaatjes zou willen draaien. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Carlijn Martens van het NeFUB bureau via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

aan het laden...